Veel Gestelde Vragen

Licenties en kosten

Wij zijn zeker de GOEDKOOPSTE aanbieder van complete bedrijfsdata in heel Nederland.
Het tarief/pakket dat u kunt kiezen, is afhankelijk van de aantallen en filters die u afhankelijk van het pakket wel of niet kunt gebruiken.
Ja. Want Indien u een upgrade van bijv het SILVER pakket doet naar GOLD. Dan neemt u het resterende aantal adressen / rijen mee naar het nieuwe pakket met alle opties van het nieuwe pakket.
De filters van het nieuwe pakket worden ook toegekend aan het resterende aantal.
Elk pakket heeft verschillende autorisaties voor het gebruik van filters en welke velden worden gegenereerd en welke niet. Telefoonnummer wordt bijvoorbeeld niet in het bronzen pakket opgenomen. Eventueel kunnen op basis van het arrangement met korting extra adressen worden bijgekocht. Meer informatie HIER
Geen probleem. U raakt de aangeschafte adressen niet kwijt. Graag doorgeven om welke adressen dit gaan. Dit kunt u doen door dit formulier HIER in te vullen. Deze adressen worden kostenloos ingewisseld met nieuwe adressen.

Adressenbestanden

Er zijn 6 pakketten waaruit u kunt kiezen. Elk pakket heeft een maximum aantal adressen. Wanneer u bijv de SILVER pakket heeft, dan kunt u 60.000 adressen / rijen hiermee genereren.
Wij hebben de mogelijkheid om per aanvraag een bestandsformaat voor het exporteren te kiezen. Deze zijn SQL, XML, CSV en JSON formaat.
U kunt alle aangekochte adressenbestanden mag u geheel onbeperkt gebruiken voor uwzelf
Nadat de betaling voltooid is, word het bestand direct aangemaakt. Afhankelijk van de grootte van het bestand, zal na afloop van dit process direct een downloadlink gemaild worden, waar het ebstand direct te downloaden is.
We proberen dagelijks alle data actueel te houden. Dagelijks komen er bedrijven bij en schrijven ze zich ook uit. Het is mogelijk dat bedrijven niet meer ingeschreven staan in het KVK-handelsregister. Indien dit het geval is, graag via dit formulier opgeven om welk bedrijf dit gaat. Indien u bedrijven hebt aangeschaft , die niet meer ingeschreven / actief zijn, dan zullen deze bij uw limit worden bijgeschreven. Op deze manier heeft u altijd waar voor uw geld.

Bedrijven toevoegen

Ja, het plaatsen van meerdere bedrijven is geheel gratis.
U moet aan onze vereisten voldoen, meer informatie HIER
De toegeveogde bedrijf(en) word(en) beoordeeld door ons team. Als deze aan de eisen voldoen, wordt dit binnen 24 uur geplaatst.